luni, 6 iulie 2009

In memoriam ( Negruzzi )




Ce spun eu acum s-ar putea sa mai fi zis inca vreo 1000 de oameni inaintea mea, dar na, ma bag si eu in seama.
Au trecut 12 ani de scoala. Abia acum realizez. E ciudat sentimentul sa stii ca de 15 septembrie nu te mai duci pe teren[ la negruzzi,of course:)) ]. Sa stii ca nu te mai chinui sa ajungi la 8 fara 15, doar pentru ca atunci cand ajungi la destinatie [terenul amintit mai sus] sa fii intrebat de fetzele ce-ti sunt atat de cunoscute si atat de dragi: "Stam azi la scoala?!" sau "Mergem in Palmier?"[Palmier pe timp de iarna, Balena de cum da caldura afara]. E ciudat sa stiu ca nu o sa ma mai chinui sa-mi gasesc o "mama" sa o sune pe diriga [da, dna diriginta ... am facut si asta], nu ma mai chinui sa caut pe cineva cu scris "de om mare" pentru scutiri de mana[da am facut si asta, dar asta stia toata lumea], nu o sa o mai rog pe dna dentista sa-mi faca scutiri ca iar n-am trecut pe la scoala [multumesc pe aceasta cale pentru nenumaratele scutiri primite via Cabinet Stomatologic]. E ciudat sa stiu ca nu o sa mai tremur in banca pentru ca s-ar putea sa ma asculte la romana si, la naiba, [IAR] n-am facut nimic cu o seara inainte.
Totul e ciudat! E o schimbare atat de mare... Devenim adulti acusi and it kinda blows!! E ciudat sa stiu ca o sa ma departez de toti, si cine stie cand o sa ne mai vedem, si cum o sa fie cand ne vedem...Dar orice ar fi [dragi tovarasi...suna comunist nu puteam sa ma abtin] va rog sa nu uitati:
  1. Ca nu e bine sa "te tii ca maimuta de liana"
  2. Ca ar fi bine sa incerci sa nu mai fii "pe non-receptie"
  3. Ca ar fi bine sa eviti sa mananci prea mult, pentru ca s-ar putea sa intri in "coma alimentara"
  4. Ca e bine sa ai grija cum mergi pentru ca "stii cum e cand aluneci...cazi in sant"
  5. ca "pasarea pe limba ei piere"
  6. ca nu e bine sa "stai ca cucu pe craca"
Si vorbind "groso-modo", ca doar pana acum nu aveam "nici o treaba cu calea ferata", pana acum "discutam discutii", nu uitati ca spiritul negruzzist exista [sau e un cult, cum zicea mama] si chiar daca "tipa maseaua", nu uitati ca prietenii din liceu v-"au intrat in ventricolul stang" si ar fi frumos sa-i pastrati acolo.


P.S. Citatele apartin unei singure persoane care m-a chinuit 4 ani de zile, usor de recunoscut pentru toti ce au purtat pecetea Since9D sau care au avut-o ca profa. [nu dau nume sa nu ma prinda politia...stiti ca acu se asculta si telefoanele:O =))=)) ]
Later edit: "hey iu" felicitari pentru reusite [la Bac si alte alea] si poate ne intalnim pe 15 septembrie pe la scoala sau daca nu...pe 1 octombrie prin marea de studenti....[man that sounds freaky:-ss]